Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling en healing 

 Bevrijd jezelf van alles wat je denkt te moeten zijn en word wie je werkelijk bent. 

Healing-intentiecirkel

Een healing-intentiecirkel is een combinatie van hele oude wijsheid met de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen. Heel vroeger in de stamvolken zagen ze zichzelf niet als individu, maar als onderdeel van een groep. En op het moment dat iemand ziek werd of een probleem had dan werd die persoon in het midden van een kring gezet. Hij werd bedankt bedankt voor het signaleren voor het probleem van de groep, het systeem. Vervolgens deed iedere stam zijn eigen ritueel ter genezing van de persoon in het midden en de hele stam. 

Inmiddels heeft de wetenschap al meerdere malen aangetoond dat ons bewustzijn en gedachtes invloed hebben op materie. Denk maar eens aan een hele vervelende gebeurtenis en voel eens hoe je lijf (materie) daar op reageert. 

Lynne McTaggart heeft na jaren onderzoek aangetoond dat wanneer mensen in groepen van minimaal 6 tot 8 personen bij elkaar komen en op hetzelfde moment een sterke helende intentie uitzenden vanuit een mededogen en liefde naar een persoon, dat dit de meest krachtige healing is die je kunt krijgen. Zowel voor de ontvanger als voor de zenders want na het zenden van de helende intentie ervaar je zelf meer rust en balans in je leven. Wanneer iemand om heling vraagt trilt je eigen behoefte aan heling diep in je mee. Elke keer dat je deelneemt aan een healing als zender ontvang je de helende energietrilling ook en heel je een deel van jezelf.

Tevens kun je bijzondere sensaties ervaren: warmte, tintelingen, het gevoel dat de tijd stil staat, extase, etc. Je ervaart een overweldigend gevoel van eenwording met de groep en een enorme betrokkenheid vanuit de ziel. Je voelt je verbonden met alles en iedereen, vanuit een gevoel van vreugde.

Door als groep bezig te zijn met helende intenties ga je meer synchroniciteit ervaren in je leven. Je hebt ‘toevallige’ ontmoetingen, mensen benaderen je liefdevoller, dingen vallen op z’n plek.  Je klachten kunnen verminderen of zelf weggaan.  Maar vooral zijn er opmerkelijke veranderingen in je dagelijkse leven te vinden. Zo kunnen relaties veranderen in positieve zin, of je merkt dat je niet meer zo snel getriggerd wordt door bepaalde situaties. 

Door samen gebruik te maken van de collectieve energie die vrijkomt als je gedachtekracht bundelt, maak je de wereld om je heen mooier, liefdevoller en je heelt anderen en jezelf.


Bellen