Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling en healing 

 Bevrijd jezelf van alles wat je denkt te moeten zijn en word wie je werkelijk bent. 

Mind-Walk: De weg naar buiten om naar binnen te gaan.

Wil jij…?

-snel uit je (volle) hoofd komen

-ontspannen, onthaasten en ont-moeten

-je energieker en blijer voelen

-opladen, tot rust komen en tot jezelf komen in de natuur


Mind-Walk is een meditatieve wandeling, van 3 tot 5 km, met invloeden vanuit mindfulness, yoga, tai-chi en ademhalingsoefeningen. 

 Inhoud

Een Mind-Walk cursus bestaat uit vijf lessen. Alle lessen hebben een ander thema en worden buiten in de natuur gegeven. De meditatieve wandelingen worden afgewisseld met oefeningen uit yoga, tai-chi en mindfulness. Er worden leuke materialen gebruikt en bij elke les is er tijd voor een korte meditatie. De voordelen van wandelen, yoga en mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen en zeker niet zweverig.

Mind-Walk is een fijne manier van inspannen en ontspannen, rekken en strekken en om ruimte te ervaren en te vergroten. Zowel fysiek als mentaal. Het gaat niet om prestatie en perfectie, maar om aandacht, beweging en ademhaling. Om plezier en ontspanning.  

Voor wie?

Heb je op dit moment weinig energie en wil je je fitter voelen? Of zit je prima in je vel en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkelingsproces? Mind-walk is heerlijk! Met Mind-Walk leer je meer te luisteren naar je gevoel, kun je beter je grenzen aangeven en krijg je tools om je beter te ontspannen. Leeftijd, wandelervaring en conditieniveau zijn niet van belang. 

Mind-Walk is geschikt als je herstellende bent van een burn out en werkt preventief.

Benodigdheden: comfortabele loopschoenen.


Locatie:

Het vertrekpunt kan wisselen per week zodat we in verschillende natuurgebieden rondom Sittard kunnen wandelen. 


Voor meer informatie neem gerust contact met me op. 


Bellen