Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling en healing 

 Bevrijd jezelf van alles wat je denkt te moeten zijn en word wie je werkelijk bent. 

Covid-19Als complementair therapeut mag ik jullie in de praktijk ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde regels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid. Je wordt geacht deze te lezen en te respecteren en te tekenen voor akkoord.

· Ik plan mijn afspraken ruim, zodat niemand hoeft te wachten in de wachtkamer en in contact komt met andere cliënten. Kom zoveel mogelijk alleen. Kom op tijd, maar niet te vroeg.

· Het toilet wordt bij voorkeur niet gebruikt. Indien toch noodzakelijk wordt het meteen ontsmet.

· Voor en na de behandeling was ik mijn handen en met desinfecterende zeep. Ik vraag jou ook om je handen met desinfectiegel te reinigen bij binnenkomst.

· Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raak s.v.p. zo min mogelijk aan in de praktijk.

· Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand.

· Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact tot een minimum beperkt. Tijdens het fysieke contact is het dragen van een mondkapje verplicht.

· Indien u zich angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Ik kan eventueel op afstand 'een vinger aan de pols' houden en u instructies of oefeningen geven. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw totaalaantal vergoedingen;


· Tijdens het maken van de afspraak stuur ik je een mail waarin ik je een aantal vragen stel (triage), waardoor ik weet of behandelen veilig kan. Stuur me die s.v.p. ingevuld en ondertekend terug. De avond van tevoren check ik nog even om te informeren of er iets veranderd is.

· Blijf thuis indien jij of een van je gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Je wordt geacht je afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

· Geef geen hand. Volg de aanbevelingen van het RIVM op.

· Nies of hoest in een papieren zakdoekje, dat je meteen na gebruik weggooit in de prullenbak. Heb je geen papieren zakdoekje, nies of hoest dan in je elleboog. Na niezen of hoesten was je je handen met zeep of desinfectiegel.


Disclaimer

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft het risico, hoe gering ook, bestaan dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hiernaartoe. Met het maken van de afspraak ga je akkoord met dit risico.

Debbie Dreessen

Bewust in Verbinding

Triagevragenlijst
Covid-19 Triagelijst.docx (14.95KB)
Triagevragenlijst
Covid-19 Triagelijst.docx (14.95KB)


Bellen