Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling en healing 

 Bevrijd jezelf van alles wat je denkt te moeten zijn en word wie je werkelijk bent. 

Alles is energie

Daar waar de fysica stopt, begint kwantumfysica met dieper onderzoeken tot in het allerkleinste deeltje. Zo blijkt dat alle materie voor het grootste gedeelte uit lege ruimte bestaat. En dat hetgeen dat nog overblijft zich onder bepaalde omstandigheden niet als materie maar als golven energie gedraagt.

Alles is energie en alles heeft een bepaalde trillingsfrequentie.
Quantumfysica toont aan dat energie zowel een golfje als een deeltje kan zijn en dat de verwachting van de waarnemer invloed heeft op het resultaat.
Het quantumveld is het allesomvattend energetisch veld waar wij allemaal onderdeel van zijn en dat alles met alles verbind. Dat wil zeggen dat de lege ruimte die wij waarnemen niet leeg is maar vol informatie. Informatie die een golfje is vol mogelijkheden totdat wij het waarnemen en het een bepaald deeltje wordt.
Je kan het vergelijken met een tv. Alle zenders zijn aanwezig maar jij ziet alleen de zender die je op hebt staan. En als je kiest voor een andere zender dan zap je naar een andere frequentie.
Zo is het ook in ons leven. Alles is aanwezig maar wij zien alleen DAT, waar wij op zijn afgestemd, dat wat wij geloven dat waar is. En ook hier kunnen wij kiezen voor een andere zender. Dit is wat het quantumproces voor je kan doen. Door het verruimen van je bewustzijn in combinatie met energetisch werk worden je patronen en overtuigingen zichtbaar en kunnen ze opgeruimd worden. Hierdoor spring je naar een andere bewustzijnsfrequentie en kan het leven er ineens heel anders uitzien. Zodat jij de keuzes kan maken die voor jou voedend zijn en een leven voor jezelf creëren waar jij gelukkig van wordt.


Cellen en hun geheugen

Ons lichaam bestaat uit ongeveer 100.000 miljard cellen. Dit zijn allemaal opslagplaatsen van informatie en bevatten ons onderbewuste reservoir van ervaringen en overtuigingen. Hierdoor reageren we vaak vanuit 'het verleden' op situaties in het heden en dat belemmert ons om nu in vrijheid te zijn wie we van binnen eigenlijk willen zijn. Dat is de bron van onze problemen, verslavingen, trauma's en andere ongewenst remmende factoren, die ons levensgeluk en onze geestelijke en fysieke gezondheid ernstig belemmeren.

En van al die onderbewuste ballast kun je, door de nieuwe inzichten die we hebben over hoe we als mens in elkaar zitten, vrij makkelijk worden bevrijd. Het is simpel, niet altijd makkelijk, maar wel altijd de moeite waard. Het helpt je om weer moeiteloos te leven, net als een onbevangen kind dat al die lading nog niet bij zich draagt.

Bellen