Praktijk voor Bewustzijnsontwikkeling

Coaching - Healing - Teaching   Verschillende werkvormen 

Holistische aanpak
Alle werkvormen die ik toepassen zijn vanuit een holistische benadering. Ik zie de mens als een fysieke, mentale, emotionele en energetische eenheid. Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar. Iedere klacht is een signaal en zit een boodschap onder die gehoord en begrepen wil worden. Zo kan de oorsprong van een  klacht op de fysiek, mentaal, emotioneel of energetische laag liggen.


Zelfonderzoek
Je verlegt je aandacht van buiten naar binnen en je neemt te tijd om eens dieper te kijken en voelen hoe het met je gaat. Je observeert je gevoelens, gedachten en gedrag en word je bewust wanneer je iets raakt. Je krijgt inzicht in je patronen en ontdekt waar jij jezelf beperkt en hoe je jezelf meer ruimte kan geven. Onverwerkte gevoelens van angst, pijn, verdriet of ander emotioneel leed kunnen hierbij naar de oppervlakte komen zodat ze in een veilige omgeving alsnog verwerkt kunnen worden. Door zelfonderzoek kun je de verbinding herstellen met je innerlijke wijsheid.

Quantumhealing
Dit is bewezen effectieve methode, die het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert. Dit maakt bijzondere en vaak snelle veranderingen mogelijk op zowel emotioneel als fysiek gebied. Quantumhealing werkt vanuit het zuiver bewustzijn, de bron van ons bestaan.
Door middel van lichte aanrakingen komt je autonome zenuwstelsel in een staat van ontspanning. Ik werk niet met de energie, maar de energie werkt door mij. Jouw onderbewuste weet heel goed waar de energie naar toe moet en ik probeer daar zelf zo weinig mogelijk in te sturen.

Quantum trauma-reset
Dit is een heel krachtige manier om de emotionele lading van een gebeurtenis af te halen en trauma vrij te laten uit het lichaam. Het is een combinatie van energiewerk, tapping en ademhaling. Door deze combi toe te passen, krijgt je lichaam het signaal dat het veilig is om de emotie toe te laten, je adem houdt je in het nu zodat en helpt je door de emotie heen. Dit geeft meteen verlichting van klachten of nieuwe inzichten en je levensenergie stroomt weer.

Innerlijke reis
Tijdens een innerlijke reis, breng ik je naar een diepe staat van ontspanning en laten we je lichaam spreken. Al jouw ervaringen liggen in je lijf opgeslagen en het geeft heel zuiver aan waar de spanning ligt opgeslagen. Vervolgens laten we jouw onderbewuste jou de juiste informatie geven om de spanning te kunnen loslaten. Dit is een diep transformerende reis die door de cliënten als intens, maar zeer bevrijdend wordt ervaren.


Hartcoherentie
Je hart communiceert non-stop  met je brein.  Via een oor censor kan ik jou hartslag en variabiliteit aflezen en zien hoe veerkrachtig jouw systeem.
Wanneer jouw hartslag weerstand laat zien, dan krijgt je brein het signaal dat er gevaar is, wat maakt dat je leeft vanuit de vecht/vluchtstand, reactief op de automatische piloot.
Wanneer je je hartslag coherent maakt, dan krijgt je brein het signaal veilig, waardoor je emoties kunt verwerken, maar ook toegang hebt tot de reflectieve, bewuste brein. Je kunt tot nieuwe inzichten komen, je perspectief veranderen en nieuwe, creatieve oplossingen zien.
Met je ademhaling en bewustzijn kun je die hartcoherentie bereiken.
Zo kun je je emoties reguleren, je stresslevel verlagen en je zelf naar een gebalanceerde lichaam/geest staat brengen. Daarbij maakt het heel inzichtelijk hoeveel invloed jouw gedachtes hebben om jouw gehele welzijn.
E-mailen
Bellen
Instagram