Bezield Leiderschap

Ontdek de ware kracht van je emoties als innerlijk kompas
Mijn naam is Debbie Dreessen, geboren in 1984. Ik woon samen met mijn man en onze zoon in Sittard. Als kind kon ik al uren nadenken over de zin van het leven en waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Ik voelde me anders dan anderen en ik dacht anders, waardoor ik me niet begrepen voelde. De veelheid aan intense emoties waren te overweldigend voor me, waardoor ik al jong stopte met voelen en vanuit mijn hoofd ben gaan leven. 

Het moederschap heeft me in 2011 op het pad van bewustwording gebracht. Mijn zoon is mijn grootste leraar en meest zuivere spiegel.

 Het plotseling overlijden van mijn vader in 2015 heeft dit hele proces in een stroomversnelling gebracht. 


Ik raakte mijn vader kwijt, ons hele gezin raakte uit balans en ik had werkelijk geen idee meer wie ik was. De opleidingen, die ik vanaf 2015 heb gevolgd, hebben mij de kennis en inzichten gegeven die ik nodig had om in de eerste plaats mezelf te helpen. Maar ik had een dieptepunt, een complete gevoelloosheid en zinloosheid, ook wel depressie genoemd nodig om op zoek te gaan naar wie ik werkelijk ben, onder al mijn conditioneringen. 

In 2018 kwam  de quantumopleiding op mijn pad en maakte ik zelf een die grote quantumsprong. Eindelijk herinnerde ik wie ik was, voordat ik me conformeerde aan de wereld om me heen.  Ineens kon ik het hele plaatje zien. Ik zag helder dat er geen verschil is tussen binnen en buitenwereld en vanaf dat moment is het leven mijn grootste leerschool. Ik zei JA tegen groei en het leven bracht me alles op mijn pad om me te laten zien welk verhaal er in mij leeft. Door dit op een dieper niveau te onderzoeken en doorvoelen konden betekenissen veranderen en daarmee de bril waardoor ik naar de wereld kijk. Ik leerde mezelf te helen, mijn bewustzijn te verhogen en mijn hart te openen om weer verbinding te voelen met wie ik ten diepste ben, een bron van onvoorwaardelijke liefde. Ik leerde van mezelf te houden.

Vanuit die verbinding,  en de passie om mensen te inspireren om weer verbinding te maken met hun eigen hart en wijsheid, is Bewust in Verbinding ontstaan. Ik ben gefascineerd door de mens: Wat maakt ons tot wie we zijn, waarom doen we zoals we doen, hoe relaties werken en hoe de ziel zich uitdrukt via het lichaam. Ik leef voor wat ik anderen leer. Alles wat ik in de praktijk doe, doe ik vanuit geïntegreerde en doorleefde kennis. Dat maakt de transformaties zo krachtig. 

Ik ken zowel het diepe lijden, als het leiden. Ik leef van binnen naar buiten, geleid door mijn innerlijke kompas, ondanks alle omstandigheden. Dit is voor mij een leven in vrijheid!!  En dat is waar ik mensen naar begeleid in het bezield leiderschapstraject.

Mijn expertise en ervaring ligt op het gebied van:

  • Emoties
  • Bewustzijn
  • Hooggevoeligheid
  • Emotionele verwaarlozing in kindertijd
  • Hoogbegaafdheid 
  • Energiewerk 
  • De natuurwetten
  • Non-dualiteit, quantumfysica
  • Traumaverwerking
  • Bewust ouderschap waar ik het gedrag van je kinderen voor je vertaal.

 

Ik wil kennismakenOpleidingen:

-Medische Basiskennis plato norm

-Psychosociale basiskennis plato norm

-Opleiding tot nieuwetijds kindercoach

-Paramedisch natuurgeneeskundig quantumtherapeut

-EmotieCoach 

Daarnaast heb ik nog heel veel cursussen,  bijgewoond voor mijn eigen ontwikkeling en zal ik mijn kennis blijven verruimen. 


E-mailen
Bellen
Instagram