Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling en healing 

 Bevrijd jezelf van alles wat je denkt te moeten zijn en word wie je werkelijk bent. 


Mijn naam is Debbie Dreessen, geboren in 1984. Ik woon samen met mijn man en onze zoon Thijmen in Sittard. Als kind kon ik al uren nadenken over de zin van het leven en waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Ik voelde me anders dan anderen, ik zag de wereld anders en ik dacht vaak letterlijk andersom. Ik voelde teveel waardoor ik al jong vanuit mijn hoofd ben gaan leven.

Het moederschap heeft me in 2011 op het pad van bewustwording gebracht. En het overlijden van mijn vader in 2015 heeft dit hele proces in een stroomversnelling gebracht. 


Ik raakte mijn vader kwijt, ons hele gezin raakte uit balans en ik had geen idee meer wie ik was, nu de rollen anders werden. De opleidingen, die ik de afgelopen 5 jaar heb gevolgd, hebben mij de kennis en inzichten gegeven die ik nodig had om in de eerste plaats mezelf te helpen. Maar ik had een dieptepunt nodig, een complete gevoelloosheid en zinloosheid, om op zoek te gaan naar wie ik werkelijk ben, onder al mijn conditioneringen. 

En toen kwam quantum: mijn grootste cadeau. Eindelijk kon ik me gaan herinneren wie ik was, voordat ik me conformeerde aan de wereld om me heen  Ineens kon ik het hele plaatje zien.Ik zag steeds beter dat er geen verschil is tussen binnen en buitenwereld en vanaf dat moment is het leven mijn grootste leerschool. Ik zei JA tegen groei en het universum bracht me alles op mijn pad om me te laten zien welk verhaal er in mij leeft. Door dit op een dieper niveau te onderzoeken en doorvoelen konden betekenissen veranderen en daarmee de bril waardoor ik naar de wereld kijk. Ik leerde mezelf te helen, mijn bewustzijn te verhogen en mijn hart te openen om weer verbinding te voelen met wie ik ten diepste ben.

Vanuit die verbinding,  en de passie om mensen te inspireren om weer verbinding te maken met hun eigen hart en wijsheid, is Bewust in Verbinding ontstaan. Ik ben gefascineerd door de mens: Wat maakt ons tot wie we zijn, waarom doen we zoals we doen, hoe relaties werken en hoe de ziel zich uitdrukt via het lichaam. Mijn jarenlange werk als kapster heeft me de mogelijkheid gegeven om dat bij allemaal verschillende mensen te observeren en dit heeft mij mede gevormd tot de therapeut die ik nu ben.
Opleidingen:

-Medische Basiskennis plato norm

-Psychosociale basiskennis plato norm

-Opleiding tot nieuwetijds kindercoach

-Paramedisch natuurgeneeskundig quantumtherapeut


Aanvullende scholingen:

-spiertesten (touch for health)

-EHBO cursus

-Mind-Walk trainer

-Reset-Walk trainer

-Thelepatisch communiceren met kinderen ( via foto) 

Daarnaast heb ik nog heel veel cursussen, lezingen en workshops bijgewoond voor mijn eigen ontwikkeling. Jaarlijks blijf ik bijscholen om mijn kennis te verdiepen en verrijken. Bellen