Bezield Leiderschap

Ontdek de ware kracht van je emoties als innerlijk kompasEr is niks mis met jou, er zijn hooguit wat misvattingen! 


Geen ellenlange en gesprekstherapieën, maar rechtstreeks naar de kern.

EmotieCoaching is een snelle en levens veranderende coachvorm waarbij jouw emotionele navigatiesysteem sturing geeft aan het gesprek.  Ik ga via de emoties die jij in het moment ervaart direct naar de kern. Je emoties geven aan wat er nodig is en ik help je dit naar je bewustzijn te brengen. Zo wordt duidelijk in welk proces je zit en welke overtuigingen niet dienstbaar meer zijn aan wie je nu bent.  Je krijgt een nieuw perspectief op je  verhaal en een nieuw inzicht op je innerlijke kompas. Zo ga jij leven vanuit wie je werkelijk bent in plaats van wie je denkt te moeten zijn!


Voor wanneer jij:

 • Snel getriggerd raakt in relaties of werk
 • Je overspoeld wordt door emoties als angst, verdriet, boosheid, schuld, depressie enz.
 • Je richting zoekt in je leven, veel twijfel, onzekerheid en chaos ervaart
 • Moeite hebt met je energiehuishouding ( burn-out, over je grenzen gaan, uitputting)
 • Inzicht wil krijgen in onbewuste overtuigingen

 "Onvoorstelbaar, voorstelbaar, waar. In een moment van grootse verbinding, leerde Debbie mij dat ik het zware juk niet hoef te dragen. Sterker nog, dat ik de keuze en controle heb en het positief kan laten bewegen."

"Plots klopte alles! Ik heb geen woorden om haar te bedanken voor dit inzicht en de wijze waarop ze me het gevoel terug gaf dat ik helemaal goed ben zoals ik ben."

"Na de sessie had ik een warm en ontspannen gevoel over mezelf, maar ook naar de rest van de wereld voelde het heel zacht en liefdevol.  Alsof de storm was gaan liggen.. Het inzicht voor mij was dat ik nooit alleen ben, of beter gezegd dat alleen zijn niet eng en vervelend is, maar juist nodig en energie oplevert. 


"Bij Debbie vond ik waar ik naar verlangde. Bewustwording over mijn gevoelsleven.
Ik twijfelde vaak aan mezelf, over hoe ik de dingen zag of besluiten die ik had genomen. Bij haar heb ik geleerd te voelen wat ik echt wil en waar ik voor sta. Gericht op mijn binnenwereld, te voelen, het te herkennen en er ook naar te handelen.
Ik heb altijd veel aangevoeld, maar nu heb ik de bevestiging gekregen dat dit informatie is en dus mijn antwoord.
Dit is van grote waarde in mijn leven. Het geeft me rust en overzicht en dat gun ik iedereen."


Emoties, je bent ze niet, je hebt ze!
Emoties lastig? Niet als je leert wat ze zijn en wat ze betekenen. Een emotie is een energie in beweging en energie is informatie. Emoties dragen informatie en zijn de boodschappers van onze ziel. Ze navigeren ons op ons levenspad.
We zijn allemaal geboren met een unieke blauwdruk, dat wat we in wezen zijn.  Onze grootste vreugde ligt in de expressie hiervan, Zelfexpressie. Daaromheen hebben we allemaal een persoonlijkheid ontwikkeld,  het ik (ego).  Emoties helpen ons deze 2 lagen van ons mens-zijn op elkaar af te stemmen zodat we kunnen gaan leven vanuit wie we werkelijk zijn in plaats vanuit wie we denken te moeten zijn.
Iedere emotie is er vóór jou en geeft aan wat jij op dit moment nodig hebt.Wat levert het je op?

 • Meer rust en balans
 • Inzicht en begrip in je emoties
 • Helderheid in je volgende stap.
 • Bewustwording in wie je werkelijk bent en je innerlijk kompas
 • Zelfredzaamheid en sturing over je leven
 • Levensvreugde en meer flow


 

Ben je er klaar voor om de boodschap van je emoties te ontvangen en weer terug in overeenstemming te komen met wie je in essentie bent? 

 
Investering per sessie: 111,-

*Tarieven zijn excl. btw voor ondernemers 

Een sessie duurt gemiddeld een uur en vindt plaats in de praktijk in Sittard of online via Zoom. 

Ik wil een afspraak maken of meer infoDe unieke principes van EmotieCoaching
De visie waar vanuit een EmotieCoach werkt is gebaseerd op het werk van Vera Helleman, schrijfster van ‘De emotie encyclopedie’ en bedenker van de 8 emotiegroepen. Deze 8 emotiegroepen navigeren ons door verschillende facetten van het leven.
De methode heeft de basis vanuit een diep inzicht over hoe de wereld van creatie werkt en de natuurwetten
-Er is bestaan, jij bestaat
-Alles is altijd in beweging, verandering.
-Alles is één en één is alles. Alles is met elkaar verbonden.
-Alles wat je uitzendt, trek je ook aan. Deze manier van coachen is zo zuiver en energetisch logisch dat het een diep inzicht geeft in wie wij werkelijk zijn en daardoor wordt deze door cliënten als bevrijdend ervaren.
E-mailen
Bellen
Instagram